Avantatges i inconvenients de l’osmosi
Avui dia, moltes persones segueixen esforçant-se pujant garrafes i garrafes d’aigua a la seva llar, donat que l’aigua de l’aixeta convencional no és adequada (encara més a les grans ciutats). Però existeix una solució que ha tingut una gran acceptació en aquests últims anys i és l’osmosi. Sobre l’osmosi s’ha parlat molt, però s’ha definit poc. És per aquesta raó que en l’article d’avui definirem i parlarem dels Pros i Contres.
Què és l’osmosi?
Per definició, l’osmosi és un procés en el qual, mitjançant una sèrie de filtres, s’aconsegueix purificar l’aigua, fent que es pugui potabilitzar i millorar la qualitat de l’aigua.
A més, la despesa energètica és mínima o gairebé nula, ja que la majoria del procés es realitza mitjançant els filtres.
Avantatges i inconvenients de l’osmosi
Una de les millors avantatges és que podeu arribar a reduir o fins i tot substituir l’ús de l’aigua en ampolla (o garrafes). Així tots els menjars que utilitzaves amb l’aigua de l’aixeta, observaràs com tenen un millor sabor.
A més, elimina tots aquells minerals que són perjudicials per a la salut.
També elimina totes les bactèries que són nocives.
Té un manteniment escàs, ja que només cal canviar els filtres 1 vegada al any i la membrana cada 5.
En quant a inconvenients, té molt pocs. Però cal tenir en compte que cal ser molt disciplinats amb els manteniments. De no fer-ho, el sistema podria no fer la seva funció correctament. També és necessari consumir-ho quant abans, ja que aquest procés té una durada aproximada de 2 dies.
De manera general, aquestes són les avantatges i inconvenients de l’osmosi. Així que, si ja ho decideixes o tens més dubtes respecte, Comenta’ns! Estarem encantats de atendre’t.